Search Engine Optimization (SEO)

SEO smjernice

Svi su čuli za Search Engine Optimization (SEO). Neki dobro razumiju šta je to, kao i koliko je važno, dok za mnoge je to, još uvijek, potpuno nepoznata tema.

Sve je matematika. Primjer, ako prodajete mašine za sušenje veša u Banjaluci, a mi dođemo do podatka da se dnevno deset puta u pretraživačima poput Google-a unese pojam “mašina za sušenje veša banja luka” dobićemo sljedeću računicu: 365 dana u godini x 10 upita dnevno = 3650 potencijalnih kupaca. Koliko od ukupnog broja ovih korisnika koji pretražuju želite da posjeti vaš sajt i postane vaš kupac? Ako se vaš web sajt nalazi na prvoj stranici po ključnim riječima, velika je vjerovatnoća, u zavisnosti od konkurencije da možete obezbijediti 30% + kupovina. Ako vam je do sada preko interneta dolazilo 10% SEO uslugom možete privući 30+ % kupaca u zavisnosti od konkurencije, njihove ponude, cijene, njihove pozicije na Google, itd.

Da bismo vam pomogli u boljem razumijevanju samog pojma SEO usluge i značaja, potrebno je da pažljivo pročitate ovaj naš čllanak za optimizaciju pretraživača, pisan u najboljem intersu za vaše online poslovnje.

Možemo vam pružiti smjernice o ključnim riječima, optimizaciji sadržaja i tehničkim aspektima SEO-a za optimizaciju na pretraživačima.

Firme koje koriste naše SEO usluge na vrijeme daju prednost svom poslovanju.

SEO svijet je u stalnim promjenama.

Pretraživači često ažuriraju svoje algoritme za rangiranje, mnogo brže nego što većina ažurira web stranice.

Ako želite da vas klijenti lakše pronađu, vaš web sajt jednostavno morate biti visoko rangirani na pretraživačima za vaše ključne riječi i fraze.

U SEO svijetu sve počinje detaljnim istraživanjem.

Prije bilo kakvog rada u bilo kojem SEO projektu, prvo počinjemo s pažljivim istraživanjem vaše ciljne grupe, zatim istraživanjem konkurencije itd.

Proučavamo njihovo ponašanje i pokušavamo otkriti koje ključne riječi i fraze vaši kupci i klijenti upisuju u pretraživač dok pokušavaju naći vaše proizvode ili usluge.

Tek kada istražimo i dođemo do ovih informacija, počinjemo sa radom, odnosno s optimizacijom vašeg web sajta, kako bi se pojavila na prvoj strani Google-a za vašu ciljnu grupu.

Ovo je proces koji traje, optimizacija se sprovodi najmanje tri mjeseca za osnovni SEO, dok za naprednu optimizaciju je potrebno do jedne godine. Nakon toga se nastavlja sa manjim aktivnostima gdje radimo na optimizaciji novog sadržaja koji unosimo i slično.

Objavljivanje novog sadržaja na web stranici i van nje ima veoma veliki značaj.

To znači da novi sadržaj treba objavljivati na web stranici, a isto tako sadržaj treba objavljivati na društvenim mrežama, portalima, forumima i drugim platformama uz poziv da klikom na link dobiju više informacija te da se posjeti web sajt.

Našim klijenima šaljemo periodični izvještaj koji uključuje SEO provjere: rangiranje po ključnim riječima, izvještaje o linkovima i dijeljenju.

Samo na ovaj način vaš web sajt ima šanse da drži visoku poziciju na pretraživačima.

banjaluka-digitalni-marketing-seo-3

Ključne riječi

Pružamo smjernice o ključnim riječima, optimizaciji sadržaja i tehničkim aspektima SEO-a za optimizaciju na pretraživačima
banjaluka-digitalni-marketing-seo-2

Unos novog sadržaja

Unos novog originalnog sadržaja i ažuriranje web sajta daje veliku vjerovatnoću da će Google i drugi pretraživači ponovo posjetiti vašu web stranicu i ponovo je indeksirati.

SEO savjetovanje

Naša agencija ITD Marketing d.o.o. daje besplatno savjetovanje o SEO usluzi kako bi naši klijenti razumjeli važnost poboljšanja vidljivosti njihovog web sajta na pretraživačima

Potrebna Vam je pomoć?

ITD Marketing d.o.o. nudi sveobuhvatan paket SEO usluga (osnovni i/ili napredni SEO).

Kontaktirajte nas u vezi usluge SEO optimizacije!