Banja Luka Marketing →

Produženi boravak i rođendaonica

DŽUNGLA BANJA LUKA

Džungla Banja Luka - Produženi boravak i rođendaonica

Dođite i otkrijte čaroliju Produženog boravka i rođendaonice Džungla – mjesto gdje se stvaraju nezaboravne uspomene!

Dobrodošli u čarobni svijet Produženog boravka i rođendaonice Džungla, gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu avanturu! Učenje postaje avantura kroz kreativne i obrazovne aktivnosti koje nudimo, dok se obroci pripremaju s ljubavlju, vodeći računa o ukusima i nutritivnim potrebama svakog malog gosta. Društvene igre su sastavni dio naše svakodnevice, stvarajući prijateljsko okruženje i podstičući razvoj socijalnih vještina kod djece.

U srcu Banja Luke, na adresi Vinsonova br. 6, srdačno vas dočekuje Produženi boravak i rođendaonica Džungla – vaša oaza zabave i radosti! Naš prostor, smješten u savremeno uređenom okruženju, pruža vrhunski ugođaj kako mališanima, tako i odraslim gostima.
Dobrodošli u čarobni svijet Produženog boravka i rođendaonice Džungla, gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu avanturu! Naša priča započinje 2013. godine, kada smo prvi put otvorili vrata naše rođendaonice, pružajući djeci i njihovim roditeljima nezaboravne trenutke radosti i smijeha. S obzirom na uspjeh i prepoznatljivost, 2019. godine proširili smo našu ponudu, otvarajući Produženi boravak – prostor gdje stručna briga, učenje, obrok, društvene igre i vrhunski provod postaju neodvojivi dio svakodnevnog iskustva naših malih posjetilaca. Kroz sve ove godine, trudili smo se da stvaramo posebna i nezaboravna iskustva za svako dijete koje kroči našim vratima.
Uživajte u čarobnom ambijentu našeg prostora koji je pažljivo osmišljen kako bi pružio nezaboravno iskustvo. Prostrane prostorije i predivno dvorište predstavljaju idealno mjesto za organizaciju rođendanskih proslava, omogućavajući djeci slobodno igranje i istraživanje, dok odrasli mogu uživati u opuštenom ambijentu.
Dođite i otkrijte čaroliju Produženog boravka i rođendaonice Džungla – mjesto gdje se stvaraju nezaboravne uspomene!
Naša misija je da pružimo stručnu brigu, podsticajno učenje, ukusne obroke, raznovrsne društvene igre i vrhunski provod svakom mališanu koji poseti Produženi boravak i rođendaonicu Džungla. Naš posvećen tim stručnjaka pažljivo brine o svakom djetetu, pružajući im podršku u sigurnom i podsticajnom okruženju.
Učenje postaje avantura kroz kreativne i obrazovne aktivnosti koje nudimo, dok se obroci pripremaju s ljubavlju, vodeći računa o ukusima i nutritivnim potrebama svakog malog gosta. Društvene igre su sastavni dio naše svakodnevice, stvarajući prijateljsko okruženje i podstičući razvoj socijalnih vještina kod djece.
Kroz sve ove elemente, obećavamo vrhunski provod za svakog posjetioca Produženog boravka i rođendaonice Džungla, gdje svaki dan donosi nove radosti i nezaboravne trenutke.

USLUGA – PRODUŽENI BORAVAK – DJECA OD 1 DO 3 RAZREDA

Dobrodošli u našu zajednicu, gdje se brinemo o vašoj djeci s ljubavlju i pažnjom! Naš Produženi boravak za djecu od 1-3 razreda iz O.Š.P.P. Njegoš pruža sveobuhvatnu podršku kako bi vaši mališani bezbrižno uživali u svakom danu.

 • Dovođenje i odvođenje djece u školu i iz škole: Naš tim osigurava sigurno dovođenje i odvođenje djece, pružajući roditeljima mir i povjerenje u svakodnevne školske aktivnosti.
 • Obavljanje školskih obaveza: Nudimo stručnu podršku u obavljanju svih školskih obaveza, uključujući domaće zadatke, vježbanje, kako bismo podstakli uspjeh i razvoj vašeg djeteta.
 • Kreativno osmišljeno i organizovano slobodno vrijeme: Djeca uživaju u raznolikim aktivnostima tijekom slobodnog vremena, uključujući sportske, likovne, muzičke i kuharske radionice, stvarajući prostor za razvoj kreativnosti i socijalnih vještina.
 • Kvalitetni broci i užina: Naša saradnja s Keteringom “Čarobni pasulj” donosi kvalitetne obroke i ukusne užine, prilagođene potrebama rastućih i aktivnih mališana.

Stručna briga, učenje, obrok, društvene igre, vrhunski provod – sve to čeka vašu djecu u Produženom boravku i rođendaonici Džungla.

Za proslavu rođendana ili produženi boravak, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 065 047 857 ili putem naše Facebook stranice “Produženi boravak i rođendaonica Džungla” te Instagram profila produzeniboravak_rodjendaonica. Radujemo se zajedničkom istraživanju, učenju i smijehu!

USLUGA – ROĐENDAONICA DŽUNGLA – PUN PAKET

Uživajte u bezbrižnom i veselom proslavljanju rođendana u našoj Rođendaonici Džungla, gdje se brinemo o svim detaljima kako biste vi i vaši gosti mogli uživati u nezaboravnom danu. Pogledajte naš pun paket usluga:

Kapacitet rođendaonice: 25 + 2 mjesta za odrasle i 25 djece

DJECA:

 • Pizza
 • Grickalice (tri vrste)
 • Sok (jabuka, narandža, neograničeno)

ODRASLI:

 • Sokovi (gazirani i negazirani, neograničeno)
 • Kafe (domaća i nes)
 • Pizza i kiflice (1 oval na 4 osobe)

CIJENE PAKETA

 • 10 djece + 5 odraslih = 200 KM
 • 11 djece + 5 odraslih = 210 KM
 • 12 djece + 6 odraslih = 220 KM
 • 13 djece + 6 odraslih = 230 KM
 • 14 djece + 7 odraslih = 240 KM
 • 15 djece + 7 odraslih = 250 KM
 • 16 djece + 8 odraslih = 260 KM
 • 17 djece + 8 odraslih = 270 KM
 • 18 djece + 9 odraslih = 280 KM
 • 19 djece + 9 odraslih = 290 KM
 • 20 djece + 10 odraslih = 300 KM

DOPLATE:

 • Doplata po djetetu – 10 KM
 • Doplata za odrasle – 6 KM
 • Alkoholna pića (pivo i rakija) se doplaćuju!

Za rezervacije i dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 065 047 857 ili putem naše Facebook stranice “Produženi boravak i rođendaonica Džungla” te Instagram profila produzeniboravak_rodjendaonica. Radujemo se što ćemo zajedno stvoriti nezaboravne trenutke na vašem posebnom danu!

BLOG - Džungla Banja Luka

Pratite aktuelne postove i ostale informacije vezane za rad Produženi boravak i rođendaonica - Džungla Banja Luka

Dobrodošli u čarobni svijet – Produženog Boravka i Rođendaonice Džungla!

Rođendaonica DŽUNGLA / paket

Kontakt informacije

U srcu Banja Luke, na adresi Vinsonova br. 6, srdačno vas dočekuje Produženi boravak i rođendaonica Džungla – vaša oaza zabave i radosti! Naš prostor, smješten u savremeno uređenom okruženju, pruža vrhunski ugođaj kako mališanima, tako i odraslim gostima.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Kontaktirajte nas!

Adresa

Vilsonova 6; Obilićevo; 78000 Banja Luka

Kontakt

TEL: +387 65 047 857

RADNO VRIJEME

PON – NED: 09.00 – 21.00

Pratite nas na FB i Instagramu!

Džungla Banja Luka - GOOGLE MAPS

Vilsonova 6, Banja Luka 78000 / Prosječna ocjena 4,2 / 120 pregleda