DIGITALNI MARKETING

Strategije i tehnike

Online poslovanje kao i digitalini marketing je povezivanje firme sa publikom, potencijalnim kupcima. Zapravo, to je skup aktivnosti, koje sprovodimo u cilju promocije proizvoda, usluga, firme i njenih aktivnosti. Cilj je da skrenemo pažnju korisnicima interneta i da im pokažemo zašto je dobro da vrijeme provode na vašem web sajtu ili na vašim društvenim mrežama i drugim kanalima. Kada u tome uspijemo veća je vjerovatnoća da će korisnik postati kupac.

Naše usluge digitalnog marketinga uključuju sljedeće:

Sadržajni marketing:

Kreiramo vrijedan i privlačan sadržaj za razne tekstualne objave: za društvene mreže, sadržaj za web sajt, web shop, sadržaj za opis proizvoda ili usluga, blog, itd, radi privlačenja i zadržavanja ciljne grupe.

Marketing na društvenim mrežama;

Radimo redovno vođenje društvenih mreža za firme kao što su Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, You Tube I druge. Cilj je da se izgradi prisutnost firme, ostvari povjerenje pratilaca, komunicira s pratiocima, dijeli sadržaj, promovišu proizvodi ili usluge u cilju povećanja prodaje.

Optimizacija za pretraživače (SEO):

Koristimo strategije i tehnike kako bi web stranicu rangirali što bolje na rezultatima pretraga na pretraživačima poput Google-a. To uključuje istraživanje ključnih riječi, ključnih fraza, optimizaciju sadržaja, poboljšanje tehničkih parametara web stranica i stvaranje kvalitetnih povratnih linkova.

Plaćeno oglašavanje (PPC):

Plasiramo plaćeno oglašavanje putem platformi kao što su Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, LinkedIn Ads i drugi. Postavljamo reklamu, podešavamo, pratimo, optimizujemo da bi se  prikazivala ciljnoj grupi, kako bi klikovima na oglase privukli kupce i ostvarili kupovinu.

E-mail marketing:

Slanje personaliziranih marketinških poruka putem e-pošte kako bi se izgradili odnosi s klijentima, promovirali proizvodi ili usluge te povećala prodaja. To uključuje slanje newslettera, promocija i praćenje rezultata kampanja.

Analitika i praćenje rezultata:

Koristimo alate poput Google Analyticsa za praćenje i analizu rezultata digitalnih i marketinških kampanja. To omogućava razumijevanje učinkovitosti kampanja, identifikaciju uspješne strategije i bolje prilagođavanje svakih narednih marketinških aktivnosti prema potrebama ciljne grupe.

Digitalni marketing je veoma široko područje, ove usluge se najčešće primjenjuju kako bi postigli ciljeve svojih klijenata u digitalnom okruženju.

banjaluka-marketing-usluge-digitalni-marketing-1

Definišemo vaše potrebe

Potrebno je da nas informišete o tome šta vam je potrebno, koja vrsta projekta je u pitanju, šta želite da realizujemo. Zatim, mi sami ili zajedno sa vama definišemo ciljeve, stilove, boje i poruke koje želite da prenesete.
banjaluka-digitalni-marketing-graficki-dizajn-4

Komunikacija i saradnja

Kada definišemo vaše ideje, ciljeve i očekivanja, važno je da imamo dobru komunikaciju i da se osjećate ugodno u saradnji sa nama. Dobićete od nas informaciju o procesu rada, vremenskim rokovima i cijeni usluga
banjalukamarketing-usluge-digitalni-marketing

Kreirajmo zajedno!

Usluga digitalnog marketinga podrazumijeva razne strategije i tehnike koje se koriste za promociju proizvoda, usluga ili brendova putem digitalnih kanala i platformi.

Potrebna Vam je pomoć?

Jasno definišemo očekivanja i postignit dogovor o cijeni i rokovima.

Kontaktirajte nas u vezi usluge digitalnog marketinga!