Digitalni Balkan

Investicija u marketing, oglašavnje  i usavršavanje svojih vještina su danas najvažnije stvari jer mogu u potpunosti promijeniti dinamiku poslovanja i kvalitet života.

 

  • Već duže vrijeme želite napraviti promjenu na poslovnom polju, ali ne znate odakle početi i kako napraviti prvi korak?
  • Mislite da je pravi trenutak da izađete iz svoje komfor zone i napokon počnete konkretno raditi na tome da dugo očekivanu poslovnu promjenu sprovedete u djelo?
  • Otkrili ste da imate mogućnost da svoje online poslovanje podignete na viši nivo ali još uvijek niste poduzeli ništa konkretno po pitanju toga?
Digitalni Balkan: Jačanje digitalnog razvoja Zapadnog Balkana

Digitalni Balkan: Jačanje digitalnog razvoja Zapadnog Balkana

Na konferenciji su definirane preporuke za rješavanje infrastrukturnih i finansijskih…

Digitalni Balkan: Ponosni partner – Digitalni računovođa (CG)

Digitalni Balkan: Ponosni partner – Digitalni računovođa (CG)

“Promjena je jedina konstanta u životu” je poznata izreka grčkog…

Ako je čak i jedan odgovor na ova 3 pitanja pozitivan, krajnje je vrijeme da sa nama započnete poslovno putovanje zvano “DIGITALIZACIJA I ONLINE POSLOVANJE”, a neka naša adresa bude vaša prva stanica, nećete se pokajati jer imate mnogo benefita.

Mi smo agencija koja se bavi digitalnim marketingom. ITD Marketing d.o.o. Banja Luka raspolaže informacijama koje pruža i vama. Pored informacija koje su važne za preduzetnike imamo smjernice o tome kako digitalno preduzetništvo može izgledati na Balkanu.

Mi smo sa preduzetnicima na tom putu da im pomognemo da to i ostvare. 

 

Projekat Digitalni Balkan je odlična platforma za podršku preduzetništvu na Balkanu. Evo nekoliko načina kako vas možemo podržati i pružiti vam naše usluge:

 

Digitalizacija

Uspostavljanje partnerstava sa firmama u cilju pružanja usluga digitalizacije poslovanja, digitalnog marketinga, razvoja online poslovanja i edukacije. Pomažemo preduzetnicima da razvijaju i unapređuju svoje e-trgovine i web sajtove kako bi mogli da prodaju proizvode i usluge putem interneta. Pružamo usluge u oblasti dizajna, razvoja i optimizacije web stranica, kao i digitalnog marketinga.

Promocija uspešnih priča

Ističemo uspešne priče preduzetnika sa Balkana kako bismo ih inspirisali i motivisali druge. Ovo najčešće uključuje intervjuisanje uspešnih preduzetnika, pisanje članaka o njihovim dostignućima i deljenje pozitivnih priča putem naše platforme, naših portala I društvenih mreža, kao i drugih kanala komunikacije.

Umrežavanje

Organizujemo događaje, konferencije i panel diskusije na kojima povezujemo preduzetnike sa potencijalnim klijentima, kupcima, stručnjacima, investitorima itd. Ovakva mreža može biti ključna za rast i razvoj preduzetničkih projekata.

Edukacija

Organizacija obuka, seminara, radionica, konferencija pruža preduzetnicima znanja i veštine potrebne za uspeh u digitalnoj eri. Otvoreni smo za saradnje, mogu nam se javiti stručnjaci iz raznih oblasti, kao što su digitalni marketing, upravljanje projektima, finansije, tehnologija itd.

Finansijska podrška

Imate mogućnosti za obezbjeđivanje finansijske podrške preduzetnicima na Balkanu. To može uključivati plaćanje usluga na rate do 24 mjeseca. Ove vrste podrške mogu pomoći preduzetnicima da finansiraju svoje ideje, unaprijede i prošire svoje poslovanje u kratkom vremenskom roku a pruženu uslugu plaćaju na rate po dogovoru.

Partnerstva

Uspostavljamo partnerstva sa svim firmama, startapima, malim, srednjim i velikim kompanijama, relevantnim institucijama i drugim organizacijama.