Digitalna Bosna i Hercegovina

Marketinška agencija ITD Marketing d.o.o. je vlasnik i ove web stranice koja ima značajnu ulogu u promovisanju digitalne Bosne i Hercegovine i podrške njenom razvoju. Igramo ključnu ulogu u oblikovanju pozitivne percepcije o digitalnoj Bosni i Hercegovini i doprinosimo njenom rastu i razvoju.

Digitalna BiH: Ponosni partner – Candela d.o.o.

Digitalna BiH: Ponosni partner – Candela d.o.o.

Candela d.o.o. je preduzeće kojoj je osnovna djelatnost proizvodnja i…

Digitalna BiH: Ponosni partner – Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina

Digitalna BiH: Ponosni partner – Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina

Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina pomaže klijentima da rastu!…

Evo nekoliko načina na koje mi kao agencija možemo pomoći u digitalizaciji Bosne i Hercegovine:

 • Digitalna strategija:
  Razvijamo sveobuhvatnu digitalnu strategiju koja identifikuje ciljeve, ciljnu grupu i kanale komunikacije kako bi se promovisala firme u Bosni i Hercegovini. Ovo uključuje definisanje ključnih poruka i taktika za angažovanje različitih ciljnih grupa, poput lokalnog stanovništva, turista, preduzetnika da kupe proizvode i usluge.
 • Sadržajni marketing:
  Naša marketinška agencija kreira visokokvalitetni sadržaj koji promoviše firme, brendove, proizvode, usluge i druge potencijale u Bosni i Hercegovini. To uključuje izradu web sajtova, e-trgovina, promociju putem blogova, članaka na portalima, video snimke, društvene mreže itd.
 • Društvene mreže i digitalno oglašavanje:
  Kroz društvene mreže i digitalno oglašavanje, naša agencija pomaže u promociji firmi, odnosno digitalne Bosne i Hercegovine ciljnoj grupi. Kreiramo uspješne digitalne kampanje koje ističu firme, preduzetničke priče, turističke destinacije i drugo.
 • Edukacija i događaji:
  Organizujemo događaje, radionice i obuke posvećene raznim temama. Edukacija pomaže podizanju svesti o raznim mogućnostima i razvijanju kako ličnih tako i profesionalnih veština svih preduzetnih ljudi u Bosni i Hercegovini.
 • Partnerstva i saradnje:
  Uspostavljamo partnerstva i saradnju sa relevantnim akterima u digitalnoj sferi Bosne i Hercegovine.

Prilagodili smo svoje strategije i taktike prema specifičnim ciljevima, ciljnoj grupi i potrebama firmi u pravcu digitalizacije Bosne i Hercegovine.