Miše Stupara 4, Banja Luka     065 657 444

Digitalna BiH: Ponosni partner – Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina

By BL marketing
digitalna-bih-ponosni-partner-Dun-&-Bradstreet

Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina pomaže klijentima da rastu! Njihovi podaci, uvidi i platforme temeljene na umjetnoj inteligenciji daju mogućnost klijentima širom svijeta da poduzimaju pametnije aktivnosti koje im donose konkurencijsku prednost.

Organizacije širom svijeta koje su ispred svog vremena vjeruju kompaniji Dun & Bradstreet kada su u pitanju podaci i analitički uvidi koji definišu čitave kategorije i koriste njihova kompletna rješenja kao vodič za dobitne strategije i pametne aktivnosti.

U centru su ključnih inicijativa ovih organizacija i predstavljaju onaj element više koji im pomaže u povećanju prihoda i marže, ublažavanju rizika i održavanju usklađenosti s propisima. Ono što razlikuje Dun & Bradstreet od drugih kompanija je red veličine, dubina, raznovrsnost i tačnost poslovnih podataka koji se neprestano šire.

Zahvaljujući bogatoj vlasničkoj bazi podataka i sredstava vezanih za podatke poput ogromne količine istorijskih podataka o programu globalne trgovine, kao i svjetskom timu iskusnih stručnjaka za podatke, Dun & Bradstreet ima jedinstvenu mogućnost da vam pruži uvid koji vam je potreban po pitanju kupaca, dobavljača i drugih poslovnih partnera. Koristimo mašinsko učenje/umjetnu inteligenciju (AI), a primjenjujemo i najnovije statističke tehnologije i metodologiju kako bismo napravili izuzetno efikasne prediktore, rejtinge, skorove i napredne analitičke modele.

D-U-N-S broj kompanije Dun & Bradstreet jedinstveni je devetocifreni identifikator za kompanije. Ovaj broj se dodjeljuje kada putem patentiranog procesa za rješavanje pitanja identiteta, koji je dio njihove DUNSRight metodologije, identificira kompaniju kao jedinstvenu u odnosu na sve druge u Dun & Bradstreet data cloud-u. Zajmodavci i potencijalni poslovni partneri često navode D-U-N-S brojeve kako bi lakše predvidjeli pouzdanost i/ili financijsku stabilnost određene kompanije. D-U-N-S brojevi omogućavaju i identificiranje odnosa između privrednih subjekata (hijerarhiju i povezanost).

Globalna priroda njihovog Data Cloud-a predstavlja našu jedinstvenu prednost (USP). Iako danas poslujete u jednoj regiji, vrlo je vjerovatno da će vaše poslovanje prerasti državne granice ili da ćete stupiti u dodir s interesnim stranama u drugim regijama, što pristup globalnim podacima i analitici čini ključnom komponentom svih uspješnih kompanija bilo koje veličine.
Prepoznali su vrijednost lokalnih stručnjaka kad je riječ o izvorima globalnih podataka, tako da su uspostavili Worldwide Network kompanije Dun & Bradstreet – globalno partnerstvo bez premca sa vodećim svjetskim pružaocima poslovnih informacija u različitim zemljama širom svijeta, što njihovim klijentima omogućava rast i razvoj. Podaci, uvidi i platforme zasnovane na umjetnoj inteligenciji daju mogućnost klijentima da preduzimaju pametnije aktivnosti koje im donose konkurencijsku prednost. Podatke koje imamo dobijaju direktno od partnera, koji su dio „lanca nabavke podataka“ i dio mreže izvrsnosti koja poštuje najviše standarde.

Saznajte više na web stranici Dun & Bradstreet Bosna i Hercegovina.

 

Podijeli objavu: