Miše Stupara 4, Banja Luka     065 657 444

Digitalna Banja Luka: Ponosni partner – Hostel Evropa

By BL marketing
hostel-evropa-banjaluka-marketing

Hostel Evropa se nalazi u Banjaluci, u ulici Marka Lipovca 29, u centralno uređenom dijelu naselja Lazarevo – Budžak, na Bulevaru Milutina Milankovica. Lokacija je udaljena 3 km od centra grada.

Ulica u kojoj se nalazi hostel povezuje dvije najprometnije saobraćajnice u gradu, magistralni put M-16 (Banja Luka-Prijedor) i ulicu Knjaza Miloša (Stara gradiška cesta) u kojoj se nalazi niz objekata.

Hostel posjeduje 22 ležaja, koji su smješteni u 10 soba. Opremljen je sa 2 jednokrevetne, 6 dvokrevetnih, 2 apartmana – po 4 gosta maksimalno.

 

STRUKTURA SOBA

• Jednokrevetna soba
• Dvokrevetna soba
• Jednokrevetna soba francuski ležaj
• Apartman (1 gost)
• Apartman (2 gosta)
• Apartman (3 gosta)
• Apartman (max 4 gosta)

 

Dodatni benefiti za goste hostela Evropa:

• Besplatan parking sa 22 parking mjesta obezbijeđen video nadzorom
• Wi-Fi
• Kablovsku TV
• Jedan je najurednijih hostela u Banjaluci, što je gostima veoma važno

Smještaj je savršeno opremljen, perfektno čist i komforan, gosti se osjećaju opušteno i udobno. Kupatilo je besprijekorno čisto, funkcionalno i estetski uređeno jer uredno kupatilo mnogo govori o poštovanju gostiju.

Planiranje bilo kakvog događaja mnogo je lakše kada imate određenu lokaciju na kojoj ste sigurni i iz koje sve možete obaviti bez premca. Pa, bilo da tražite preporuku ili lokaciju sa koje želite biti besprijekorni tu je hostel Evropa da sa njima budete saradnici, a oni vama domaćini i prijatelji.
Gostoprimstvo počinje osmijehom a srdačnost je kao poslastica! Poznati su po gostoprimstvu i domaćinskom odnosu prema svojim gostima.

Hostel Evropa se nalazi samo 3km od centra grada, hostel je savršeno mjesto za sve putnike koji žele istražiti živahni i kulturološko bogat grad Banjaluku. Ugodna atmosfera i prijateljski raspoloženo osoblje učiniće vaš boravak u hostelu nezaboravnim iskustvom.

Sobe su moderno dizajnirane i opremljene udobnim krevetima te svježom posteljinom.
U hostelu Evropa Banja Luka možete pronaći bogatu ponudu dodatnih sadržaja. Besplatan Wi-Fi dostupan u cijelom objektu, omogućava vam da ostanete povezani s porodicom, prijateljima, poslovnim saradnicima i kolegama kad god je to potrebno.

Prijateljski tim rado će vam pružiti informacije i preporuke o najboljim mjestima za posjetiti, restoranima i zabavi u Banjaluci.

Ukratko, hostel Evropa Banja Luka je idealno mjesto za putnike koji traže udoban smještaj, prijateljsku atmosferu i pristupačne cijene. Dođite i pridružite se u otkrivanju ljepota našeg grada i stvaranju nezaboravnih uspomena.

Kako izgleda hostel Evropa pogledajte na zvaničnoj Facebook stranici Hostel Evropa // Banja Luka
Kontakt za zakazivanje smještaja i dodatne informacije:
Mobilni: +387 65 250 471
E-mail: dasa.vukovic.77@gmail.com

Zabranjeno je preuzimanje i kopiranje sadržaja sa web stranice Banjaluka Marketing

 

Podijeli objavu: